Informatiile continute in acest website sunt doar in scop de informare generala, el este creat pentru a promova anumite produse si servicii.

In timp ce ne straduim pentru a pastra informatiile actualizate la zi si corecte, nu vom face declaratii si nici nu vom oferi garantii de niciun fel, explicite sau implicite, cu privire la caracterul complet, la acuratetea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea in ceea ce priveste site-ul sau informatiile, produsele, serviciile, sau graficele continute in site-ul web pentru vreun scop anume. Prin urmare orice incredere acordati acestor informatii este strict pe propriul risc.

In niciun caz si in nicio situatie nu vom fi facuti responsabili pentru vreo pierdere sau deteriorare inclusiv si nelimitanu-se, indirect sau rezultand dintr-o deteriorare, sau orice pierdere sau deteriorare de orice tip ce rezulta din pierderea datelor sau profiturilor rezultand din or in legatura cu folosirea acestui website.

Totusi acest website contine link-uri catre alte website-uri ce nu sunt sub controlul mastercad.ro. Nu avem niciun control asupra naturii, continutului si disponibilitatii acelor site-uri. Includerea oricaror legaturi nu implica neaparat o recomandare sau sprijinire / aprobare a punctelor de vedere exprimate in cadrul acestora.

Se depun toate eforturile pentru a mentine site-ul in functiune si sa ruleze fara probleme. Totusi, Site-ul mastercad.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru, si nu va fi raspunzator pentru, faptul ca site-ul poate fi temporar indisponibil din cauza unor probleme tehnice dincolo de controlul nostru.

INTREBARI, COMENTARII SAU RAPORTAREA DE INCIDENTE

Puteti adresa intrebarile, comentariile sau rapoartele catre:
office @ mastercad.ro

REVIZUIREA FARA NOTIFICARE A ACESTUI DOCUMENT DE DECLINARE A RASPUNDERII PENTRU ACEST WEBSITE

Acest document de DECLINARE A RASPUNDERII este dinamic. Se va modifica in mod continuu. Nu trebuie sa presupuneti ca acesta ramane acelasi si sunteti de acord sa verificati modificarile acestui document de fiecare data cand vizitati site-ul. Daca, in opinia administratorilor website-ului, acest document se modifica atat de drastic incat sa necesite o notificare sub forma unui articol pe site sau prin email, veti primi o asemenea notificare asupra modificarilor acestui document de DECLINARE A RASPUNDERII pentru Site-ul mastercad.ro. In orice alt caz, acest site nu promite trimiterea de notificari. Folosirea in continuare a acestui site semnifica acceptarea de catre dvs a documentului de DECLINARE A RASPUNDERII pentru Site-ul mastercad.ro sau a oricaror modificari a lui.

ACTUALIZAREA CEA MAI RECENTA

Acest document de DECLINARE A RASPUNDERII au fost actualizat in 29 Aprilie 2024.