Daca continuati sa navigati prin acest site si sa utilizati acest site, sunteti de acord sa respectati urmatorii termeni si conditii de utilizare, care, impreuna cu politica noastra de confidentialitate guverneaza relatia contractuala dintre Site cu dvs in ceea ce priveste acest website.

Termenul <Site> sau <Website> se refera la proprietarul website-ului. Termenul <vizitator> se refera la utilizatorul sau cel ce vziteaza sau vizualizeaza website-ul nostru.

Folosirea acestui website se supune urmatorilor termeni de utilizare:

Continutul paginilor acestui website este doar pentru informarea si utilizarea dvs generala. Acest continut poate fi modificat fara notificare prealabila.

Nici noi si nici alte terte parti nu ofera nici o garantie cu privire la exactitatea, oportunitatea, caracterul complet sau caracterul adecvat al informatiilor si materialelor gasite sau oferite pe acest site pentru orice scop dorit de dvs. Luati la cunostinta ca aceste informatii si materiale pot contine inadvertente sau erori si excludem in mod expres raspunderea pentru orice astfel de inexactitati sau erori in masura maxima permisa de lege.

Utilizarea de catre dvs. a oricaror informatii sau materiale de pe acest site este in intregime pe propriul risc, pentru care noi nu vom fi facuti raspunzatori. Este raspunderea dvs pentru a va asigura ca orice produse, servicii sau informatii disponibile prin intermediul acestui site satisfac cerintele dumneavoastra specifice.

Website-ul contine materiale ce sunt in proprietatea noastra sau sunt licentiate catre noi. Aceste materiale includ, dar nu sunt limitate la design, aspect, continut si grafice. Reproducerea este permisa doar in conformitate cu notificarea privind drepturile de autor, care face parte din acesti termeni si conditii.

Toate marcile comerciale reproduse in acest website, ce nu sunt proprietatea sau nu sunt licentiate operatorului, sunt recunoscute pe site.

Folosirea neautorizata a acestui website poate sa fie o infractiune si sa duca la solicitarea de daune-interese.

Din cand in cand acest website mai poate include si link-uri catre alte website-uri. Aceste link-uri sunt furnizate pentru a va ajuta sa gasiti informatii suplimentare. Ele nu semnifica faptul ca sustinem site-ul respectiv (sau site-urile respective). Nu avem nici o responsabilitate pentru continutul site-ului catre care directioneaza acea legatura.

Folosirea acestui site si orice litigiu care rezulta din astfel de utilizare a site-ului se supun legilor din Romania.

REVIZUIREA FARA NOTIFICARE A TERMENILOR DE UTILIZARE A ACESTUI WEBSITE

TERMENII DE UTILIZARE pentru Site sunt dinamici. Se pot modifica. Nu trebuie sa presupuneti ca acesta ramane acelasi si sunteti de acord sa verificati modificarile politicii de fiecare data cand vizitati site-ul. Daca, in opinia administratorilor website-ului, aceasta politica se modifica atat de drastic incat sa necesite o notificare sub forma unui articol pe site sau prin email, veti primi o asemenea notificare asupra modificarilor acestor TERMENI SI CONDITII pentru Site. In orice alt caz, acest site nu promite trimiterea de notificari. Folosirea in continuare a acestui site semnifica acceptarea de catre dvs a TERMENILOR SI CONDITIILOR de Utilizare pentru Site sau a oricaror modificari ale lor.

INFORMATII DE CONTACT

office [@] mastercad.ro

ACTUALIZAREA CEA MAI RECENTA

TERMENII DE UTILIZARE pentru Site-ul mastercad.ro au fost actualizati in: 29 Aprilie 2024